Žloutenka a

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,prodělala jsem žloutenku A,první příznak polovina září.Od konce listopadu jsem měla hodnoty jaterních testů v normále,jen ALT jsme měla 0,9.Na konci prosince ALT 0,74.Začala jsem lehce sportovat,ALT se mi po 3 týdnech zvedly na 1,2.Chtěla jsem se zeptat,jestli mám přestat se vším,nebo jen ubrat?Je to nebezpečné?A je možnost že mi i při lehké zátěži hodnota klesne?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na místě je opatrná a dlouhodobá rekonvalescence. Uberte a přidávejte si opravdu jen zvolna, na místě je režim mírné zátěže alespoň několik měsíců. Podrobnější informace Vám poskytne váš lékař, případně se znalostí vašeho profilu a vašich biochemických testů může doporučit konkrétní data a časy.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: