Zlucnik

dobry den, mam dotaz mam zlucnikove kameny,ale zaroven jsem 2roky po RPLN po tu.varlete . Je mozne odstraneni kamenu laparoskopicky kdyz mam jizvu pres cele bricho a mam nadvahu hojeni jizev bylo vzdy komplikovane a nechci dalsi velkou jizvu.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Tuto otázku byste měl raději položit lékaři, který vás bude operovat. Teoreticky to možné je, ale záleží na konkrétní situaci - na velikosti kamenů, uložení žlučníku a mnoha dalších faktorech, které mohou představovat kontraindikaci pro laparoskopické provedení výkonu. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: