Zlucnik

Dobry vecer,vim o tom ze mam 3xzluc.kamen po 1cm,ted jsem mela dva zachvaty po sobe,a stale citim tlak a tupou jakoby bolest,vse od soboty vecer,jenze jsem dnes zjistila ze jsem tehotna,jemozne jit jeste na operaci nebo se da neco s tim delat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto. Ano, během těhotenství je možné operovat a pro Vás bude bezpečnější čím dříve, tím lépe. A to i v souvislosti s tím, že s pokročilým stavem těhotenství bude narůstat riziko dalších žlučníkových záchvatů a dokonce i komplikací s tímto onemocněním spojených. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: