Žlucnik - odstranění

  • Dotaz od: Vlastimil Satchovic
  • Publikováno: 30.11.2008
  • uLékaře.cz

mam již několik let zjištěné žlučníkove kameny nemam žadne obtiže přesto mě lekař nabádá k vyjmutí žlučníkubyl jsem už i na předoperačním vyšetření a všechny vyšetření jsou výborné myslíte že operace je až zas tak nezbytná jake mohou případně nastat následky je mi 56let za odpověd dekuji Stachovic Vysoké Mýto

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vám ošetřující lékař doporučuje odstranění žlučníku z důvodu žlučových kamenů, jistě k tomu má dobrý důvod. Žlučové kameny totiž mohou být příčinou zastavení odtoku žluči a tím i příčinou poměrně nebezpečné infekce. Stejně tak, ikdyž jen s nízkou pravděpodobností, hrozí i protžení žlučníku nebo žlučových cest, popř. poškození jejich stěny. Doporučoval bych tedy znovu konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: