Žlučník-špatné trávení

Dobrý den, před 4 lety jsem začala jsem trpět průjmy a špatnám trávením a občasnými bolestmi na žlučníku. lékař mi při sonu našel 5mm kamínek na žlučníku. doporučil mi dietu a tím to haslo. moje problémy stále přetrvávají. řidší nažloutlou stolici mám cca 3x do týdne ale vůbec nic mě nebolí. mám si nechat žlučník odoperovat? dříve jsem trpěla spíše zácpou a ted je to úplně naopak.jsem z toho už šílená a chci zas žít normálně. děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji navštívit Vašeho gastroenterologa/praktického lékaře, který Vás již dříve vyšetřoval. Kamínek se mohl za tu dobu zvětšit, bylo by tedy dobré provést i kontrolní sono zobrazení a na základě toho provést rozhodnutí o dalším postupu.

MUDr. Tomáš Pluhař
MUDr. Tomáš Pluhař

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: VFN Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zvládnout únavu při léčbě rakoviny
Články: Jak zvládnout únavu při léčbě rakoviny
Schvácenost je jedním z...
Může s nadváhou pomoci homeopatie?
Články: Může s nadváhou pomoci homeopatie?
Být štíhlý, fit a sexy, to...
Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Články: Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Paracetamol je jedno z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: