Žlučníkové kameny

Dobrý den, o víkendu jsem navštívila pohotovost s bolestí zad v části ledvin.Bolest byla,jako kdyby mi někdo bodal noži do zad a postupovalo to dopředu do břicha. Ny gynekoligii mi nic nenašli,moč v pořádku, krev jaterní testy a cholesterol na hranici. Za dvy dny jsem byla ještě na sono břicha a ledvin a tam mi našli kámínek ve žlučníku o velikosti 10mm. Je nutná operace? Bolesti polevili,ale stále jsou a mám pocit sitosti. Chodím ještě na rehabilitace na uvolnění pravého SI skloubení,které mám zablokované,mohou tyto problémy být od toho nebo to může být od toho žlučníku? Děkuji moc za odpověď :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez vyšetření druh bolesti odlišit nemohu. Žlučníkový kámen může být roky bez problémů, ale také může způsobit tlakem na stěnu žlučníku jeho zánět a nebo se může pokusit vycestovat do žlučových cest a to je kolika /pravděpodovně jste ji prožila/. Info zde: http://www.ulekare.cz/clanek/zlucnikove-kameny-1121?search=laparoskopie&from=0 . Doporučovala bych operaci, předejdete problémům a obtížím v budoucnu. Operace se provádí laparoskopicky, info zde: http://www.ulekare.cz/clanek/laparoskopie-1153?search=laparoskopie&from=0 . Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x