Změna antikoncepce

Dobrý den, používala jsem antikoncepci Artizia, chtěla jsem vyzkoušet jinou antikoncepci a měsíc brala brala Minervu. Chci se zeptat, jestli je nějak zdraví škodlivé, když se po měsíci vrátím azse na svojí původní antikoncepci, vice mi vyhovovala. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud Vám vyhovovala Artizie, můžete se bez obav vráti k jejímu užívání. Žádné otíže by se neměly objevit.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: