Změna antikoncepce

Dobrý den doktor mi před 3 měsíci předepsal antikoncepci minesse a teď mi předepsal nové ale minesse prý bude k dostání až v dubnu a tak mi předepsal mirelle..Teď dobýrám zbylé prásky minesse a chci se zeptat jestli mohu 4 neaktivni tablety minesse zahodit a zacit uzivat nove(mirelle) -jedu s pritelem na chatu, tak by se mi to hodilo, chci se zeptat zda to nesnizi ucinek když mám teď jiné, Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Klidně tak učiňte. Účinnost antikoncepce to rozhodně nijak neovlivní.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Homeopatika po porodu: zmírní potíže s kojením, uleví od bolesti
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: