Změna antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda, když jsem dosud(2roky) užívala Antikoncepci (SUNYA) a lékař mi předepsal novou (ARTIZIA), zda se musím chránit např. kondomem při začínání braní nové ant. nebo jsem chráněná jako se starou antikoncepcí, když ji začnu brát po sedmidenní pauze? děkuji za vaší odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych chránit se alespoň první týden užívání nové antikoncepce kondomem.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: