Změna antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Přecházím z antikoncepce Lindynette20 na Mercilon a zajímá mě jestli bude mít antikoncepce stejný účinek hned potom co si ji vezmu? Jestli tam není nějaké období, kdy si tělo musí zvyknout? A může se stát, že by se nedostavila menstruace? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce bude mít stejný účinek neobávejte se a menses se dostaví příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: