Změna antikoncepce

Dobrý den, tři roky používán antikoncepci DEPO PROVERA, nyní bych ji chtěna změnit. Je vhodné tělísko pod kůži, pokud ano, kdy je nutné ho aplikovat aby antikoncepce na sebe navazovala.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych zde mírný časový odstup, pro jistotu bych doporučovala konsultaci s gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Depo provera | Od: Eliška | 29.6.2011 11:04
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je pro mě jako pro 18letou depo provera bezpečná beru ji už déle jak rok možná dva a poslední dobou je na mě znát že přibírám hlavne na stehnách a břiše,to by nebyl hlavní problém chci se hlavne zeptat jak na me tato antikoncepce muze negativne pusobit dale jestli je mozne ze pak budu mit problémi s detmi nebo podobne veci dekuju za radu..

reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: