Změna antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat je možné pokud by se často měnily antikoncepce. Je tam riziko selhání účinku? Já mám na štěstí jen druhou a měnit ji nehodlám, ale znám hodně případů co jich vyzkoušeli aspoň 5. Děkuji mockrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádné riziko selhání antikoncepčního účinku při změně přípravku nehrozí. Znám ženy, které mění antikoncepční přípravky často a potíže nemají. Obvykle ale není zvykem měnit přípravek, pokud je s ním žena spokojená.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: