Změna antikoncepce

Dobrý den. Před dvěma lety jsem změnila tříhormonální antikoncepci na jednohormonální. Nyní u té jednohormonální se mi stále opakují gyne.problémy (které jsem u tříhormon.neměla) a můj lékař mi řekl, že ty problémy nejsou způsobené antikoncepcí. Nyní bych se chtěla vráti zpět k tříhor. antikon., bude v tom nějaký problém pro moje tělo, nebo bych měla na chvíli vysadit antikoncepci a cca po měsíci začít užívat tu tříhormonál. antikon. Bude s tím můj lékař souhlasit, že bych se chtěla vrátit kprvní tříhormonál. antikon.?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není problém přejít z jednoho druhu antikoncepce na jiný, není potřeba přerušovat užívání antikoncepce, tj.můžete rovnou přejít z jedné hormonální antikoncepce na jakoukoli jinou) a obecně by s tím neměly být žádné obtíže. Zda s tím bude souhlasit Váš lékař, to nemohu posoudit, neboť ho neznám, ale obecně by proti tomu neměly být žádné výhrady. Spíše je otázka, čím jsou způsobeny Vaše problémy, když ne antiko. - na to bych se na Vašem místě lékaře podrobně vyptala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Trápí vaše oči alergické příznaky? Jen studený obklad nestačí
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Články: Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Mezi příznaky "nespecifické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: