Změna antikoncepce

Dobrý den,prosím Vas chtěla bych se zeptat..od 16 let jsem brala antikoncepci(kvuli nepravidelnemu mens.) CILEST a to po dobu 6 let a během uživani jsem neměla žadne problemy(maximalni spokojenost) jenže byla stažena s prodeje bohužel tak lékař my předepsal Lindinete 20 tu jsem brala cca 5měsicu a moc mě nesedla:-( tak jsem byla měsic bez HA a ted mi lekar napsal \'\'sylviane\'\' a čtu si o HA na internetu a všude se piše o ruznych rizikach jako tromboza,mrtvice,embolka a tak ...tak me to odrazuje :-( TAK MOJE OTAZKA ZNI JESTLI JE MOŽNE ŽE BY ME TO POTKALO PŘES TO ŽE JSEM UŽ 7 LET ANTIKONCEPCI BRALA?NEBO JE TO UŽ VYLOUČENE...děkuji moc pane doktore .přeji hezky den

Odpověď odborníka:

Každá antikoncepce má i svá risika a kontraindikace i ta vaše současná, proto je nutné lékařské sledování,nikdo na světe vám nemůže říci,že je to u vás vyloučené. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: