Změna antikoncepce

Dobrý den, brala jsem několik let antikoncepci Chloe a teď mám přejít na Ayreen. Gynekoložka (i na příbalovém letáku) doporučila začít novou antikoncepci brát po 7denní pauze (tedy po dobrání posledního neaktivního prášku). Budu chráněná hned od prvního dne užívání nové antikoncepce před otěhotnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,budete plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: