Změna antikoncepce a její účinnost

Dobrý večer, brala jsem 5 měsíců nízko dávkovací antikoncepci Mirelle. Nevyhovovala mi, a tak mi paní doktorka předepsala novou antikoncepci Velmari, na kterou jsem bez přestávky přešla. Chtěla jsem se zeptat, zda jsem chráněná již od prvního dne užívání Velmari. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy, jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: