Změna antikoncepce během cyklu

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jestli je možná změna hormonální antikoncepce během cyklu (1. cyklus užívání). Po prvním týdnu užívání HA (Adele) mám stále pocit na zvracení v průběhu dne a naprostou nechuť ke všemu jídlu. Lze změnit například na antikoncepční náplasti? Jako Evra nebo Lisvy? (popřípadě jiné prášky)

Odpověď odborníka:

Během cyklu rozhodně není vhodné antikoncepci měnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x