Změna antikoncepce chloe

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - Je mi 18 let a cca rok a půl beru antikoncepci Chloe. Nedávno jsem se dočetla, že obsahuje příliš mnoho hormonů a neměla by se užívat déle než 2 roky.. Zatím mi vyhovuje, jen mám poslední dobou sušší pleť a sklon k ekzémům. Když jsem tak ale četla internetové diskuze, změny antikoncepce se docela bojím.. nevypadá do zrovna šetrně ke zdraví. Je opravdu nutné, abych antikoncepci po 2 letech změnila? Děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Pokud vám vyhovuje, tak není žádný medicínský důvod ji po 2 letech měnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: