Změna antikoncepce, menstruace se nedostavila

Dobrý den, rok jsem brala antikoncepci cleosensa, kde jsem brala pilulky 3 týdny a 1 týden jsem měla bez pilulek a menstruace se dostavila vždy 5. Den, můj lékař mi změnil antikoncepci, která je od stejné značky, ale pilulky se berou 4 týdny a poslední 4 tabletky jsou placebo tabletky. Začala jsem brát novou antikoncepci 5. den menstruace a první dva týdny jsem používala při sexu další ochranu, mam dobranou první paletku a menstruace se nedostavila. Myslíte, že je možnost, že bych byla těhotná?

Odpověď odborníka:

Gravidita pokud jste neudělala chybu v užívání je velmi nepravděpodobná pro jistotu si můžete udělat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x