Změna antikoncepce. mohu bez pauzy?

Dobrý den, beru rok antikoncepci Rhonya 30mg. Po vyoperované cystě na vaječníku jsem z osobních důvodů požádala o změnu antikoncepce. Antikoncepce mi byla změněna na Flaya 30mg, proto se chci zeptat jestli mohu začít brát antikoncepci Flaya bez 7mi denní pauzy? Když jsem teď dobrala antikoncepci Rhonya. (Jedeme s přítelem k moři) Předem Děkuji za Vaší odpověď. Hezký den, T.

Odpověď odborníka:

Jestliže jste předtím užívala jiný 21-denní nebo 22-denní antikoncepční přípravek Využívejte všechny tablety starého balení jako obvykle. Další den začněte bez přerušení užívat první tabletu přípravku Flaya. Není zapotřebí čekat až do začátku menstruačního krvácení po vysazení, ani nemusíte používat nějakou doplňkovou mechanickou antikoncepční metodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: