Změna antikoncepe

Dobrý den, 2 roky jsem brala HA Minerva, nyní jsem ji změnila na Artizia, kterou beru první měsíc a menstruaci jsem nedostala už 5. den. Může na to mít vliv změna prášků nebo můžu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Spíše to bude změnou antikoncepce,chcete li mít jistotu udělejte si gravitest,který je positivní již 5-6 dní po koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: