Změna bradavek

Dobrý den. 15. a 16. jsem spala se svým přítelem. Antikoncepci mám Katyu a vím na 100% že jsem ji brala a beru pravidelně každý den ve stejnou dobu. Jenže...nevím jestli se mi to zdá ale připadá mi, že bradavky mám červenější než jindy a jednou jsem četla, že je to příznak těhotenství. Nevím, co si mám o tom myslet když antikoncepci jsem brala, proto píši raději vám. Není tato antikoncepce třeba slabá? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato antikoncepce určitě není slabá, účinek je srovnatelný u všech přípravků. Pokud jste užívala tabletky bez chyb, pravděpodobnost těhotenství je naprosto mizivá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: