Změna chování po lécích

Dobrý den,můžete mi prosím poradit?Trápí mne vážná změna v mém chování.Mnoho let jsem po úraze hlavy trpěl občasnými záchvaty závratí spojených s nevolností,podobných migréně.Po různých vyšetřeních mne léčí na ORL ,užívám Betaserc 24 3xdenně a k tomu Arlevert také 3xdenně.Potíže z hlavou ustupují,záchvaty téměř vymizely ale bohužel se cítím dost unavený a ospalý a hlavně,nejsem schopen sexuálního života.Je to reakce na uvedenou léčbu?Je mi teprve 40let,poněkud mi to komplikuje život.Co mi poradíte?Děkuji moc Jiří H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání Arlevertu byla hlášena ospalost. Poruchy erekce nejsou hlášeny ani u Betasercu, ani u Arlevertu. Doporučuji proto navštívit praktického lékaře a poradit se s ním, aby se vyloučily všechny jiné příčiny Vašich obtíží (obtíže s erekcí jsou nejčastěji způsobeny poruchou prokrvení pánevní oblasti (například jako důsledek kouření nebo cukrovky atd.); Vliv zejména Arlevertu sice na erekci také nelze vyloučit (takže by možná také pomohlo, pokud to Váš stav umožňuje - což posoudí jedině Váš ošetřující ORL lékař - zkusit vysadit Arlevert a podat třeba jiný přípravek), ale také nelze vyloučit jiné příčiny obtíží.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x