Změna ha

Dobrý den, paní doktorko. Brala jsem HA Vreya a přešla jsem na HA Sunya. Lékařka mě nijak neupozornila, kdy brát první tabletku HA Sunya. Proto jsem si ji vzala jako normálně po sedmidenní pauze a beru ji jako předešlou antikoncepci. Po třech dnech braní jsem měla styk a chtěla bych vědět, jestli byl účinek HA zachován a nemám mít strach, že by nefungovala. Předem moc děkuji za odpověď. Mám docela obavy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není důvod se obávat, účinek antikoncepce nebyl snížen.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: