Změna ha

Dobrý den, včera jsem pokládala dotaz, že přecházím z Minervy na Maitalon. Zapomněla jsem se zeptat, jestli se mám v prvních dnech braní ATK Maitalon ještě nějak chránit navíc, nebo jestli stačí tyto pilulky, moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není zapotřebí se jinak navíc chránit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Články: Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Nadbytečné kilogramy trápí...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Články: Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Revmatoidní artritida umí...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: