Změna ha

Dobrý den, měním už asi zhruba rok vždy po 3 měsících HA jelikož mi zatím ještě žádná pořádně nesedla. Chtěla jsem se zeptat jestli častá změna (vždy po 3 měsících) může způsobit nějaké zdravotní potíže a jestli to není nějak pro tělo nebezpečné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dejte antikoncepci šanci alespoň půl roku. Tělo se s tím srovná. Časté změny nejsou úplně vhodné. Domluvte se slékařem,co konkrétně Vám vadí a najděte společně vhodnou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: