Změna léku a další operace.

Dobrý den. V minulých dotazech jsem se ptal , bylo mi odpovězeno , ale při operaci vůbec nedodrženo, přes všechny doklady dodané neurologem a potvrzené anestezioložkou. Bojím se jít na další operaci , ne pro bolest ,ale pro možné následky po ní. Zhorší to Parkinsona? Léta užívám REQUIP v dávce 16 Mg. Přes počáteční nesnáze jsem si na něj zvykl. Nově jsem dostal ROLPRINA. Zhorší to Parkinsona? MOHU NĚCO DĚLAT? Umíte mi poradit? Děkuji za jakoukoli Vaši reakci. Karel.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Karle, oba léčivé přípravky jsou určeny k léčbě Parkinsonovy nemoci. Indikaci k operaci můžete svobodně odmítnout. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: