Změna mateřského znaménka

Prosim je tohle znaminko rizikove,pritel rika, ze mu nic neni ale ta bila kulicka tam u znaminka pred tydnem nebyla.Sama jsem po operaci rak.kuze tak mam strach.

Odpověď odborníka:

Určitě není rizikové, jde o stopkatý fibrolipom, který je naprosto benigní.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: