Změna tlaku po operaci

Dobrý den pane doktore chtěla jsem se zeptat... 5 let užívám prestarium 5 mg na vysoký tlak a teď jsem 3 týdny po operaci plotýnky a tlak mi klesl na 110/65 ..105/60..116/80. Prášky na vysoký tlak mi vysadili.Ptám se tedy jestli je to běžné a normální. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stát se to může. Je potřeba TK pravidelně měřit, pokud se zvýší, bude vhodné léky nasadit zpět. Někdy na tlak má vliv celková anestezie, nebo Vás záda již tak nebolí.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: