Změna v antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Již 5 let beru antikoncepci Foxinette. Předtím jsem měla Jeanine také 5 let. A vzhledem k tomu, že už mi bude 30let a ještě stále neuvažuji o dítěti. (jsem nyní bez partnera), mi paní doktorka doporučila přejít na nízkohormonální antikoncepci. Je pak větší šance po vysazení otěhotnět nebo je jedno zda užívám současnou antikoncepci. A pokud by byla větší šance, je možné mít stejné nebo podobné složení jako je tomu u Foxinette? Víte, za celý život jsem vyzkoušela tři antikoncepce a jen tato mi sedla. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost otěhotnění je stejná po vysazení jakéhokoliv preparátu, dejte na doporučení vaší lékařky. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: