Změna výtoku

  • Dotaz od: vytok98723
  • Publikováno: 30.12.2014
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již 7 let (od 12ti) mám bez jakýchkoli příznaků údajně fyziologický běžný čirý až bílý výtok. V posledním měsíci se mi však mírně změnil, občas teď bývá takový hustší, s malými hrudkami, jako tvaroh to ovšem nevypadá. Barva stále stejná, nic mě nesvědí, nepálí, nic není zarudlé. Mám s tím chodit ke gynekologovi, může se jednat o nějaký závažný problém ? Jediná souvislost, která mě napadá, je že ve stejné době jsem přestala dodržovat pitný režim a piju teď o mnoho méně, může být z tohoto důvodu výtok hustší? Nemůže to být případně kvasinková infekce, i přesto, že nemám jiné potíže ani jinde na těle? Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu se bude jednat skutečně pravděpodobně o mykozu je potřeba zhotovit kultivaci a mikrobní obraz poševní a podle výsledku nasadit léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Články: Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Chladné měsíce roku jsou...
Osvědčené metody, jak přestat kouřit
Články: Osvědčené metody, jak přestat kouřit
Už jste vyzkoušeli kdeco...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: