Zmenseni genitalu.

Dobry den. Chci se zeptat zda STD bakterie muze spusobit zmenseni velikosti penisu. Tedy byl sem lecen 15 dni Doxybene neuspesne a nasledne na to hospitalizovan a lecen Ceftriaxonem injekcne. Lecba byla uspesna a vysledky negativne. Ale spet k dotazu. Muze tohle onemocneni, ktere bylo spojeno i z opuchem predkozky spusobit zmenseni penisu? Mam pocit ze je mensi jak byl predtym a hodne mne to ubiji. Nebo je to jen spusobeno nadmernim sledovanim sveho penisu za dobu lecby a tyhle myslenky se strati. Moc Vam dekuju za Vasi odpoved. S pozdravem M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není možné, že by se tím penis zmenšil. Bude to jen Váš pocit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x