Změny na čípku - rychlý vývoj

Dobrý den, doktorka mi zjistila nález na čípku II. stupně. Zvláštní prý je, že se vyvinul ani ne za jeden rok po začátku pohlavního života (mělo by to prý trvat podstatně déle), měla jsem pouze jednoho partnera. Dostala jsem imunostimulátory, moc nemarodím, ale stav se ani po druhém roce nelepší. Co je špatně? Je to důvod k panice? Partner nechce věřit tomu, že nákaza je od něj, si zašel na nějaké krevní testy a je HPV negativní, ukázal mi vysledky. Odmítá brát léky, které nám doktorka předepsala. Jak to, že je partner negativní?

Odpověď odborníka:

nfekce HPV (human papilomavirus – lidský papilomavirus) je v současnosti považována za nejčastější pohlavně přenosné onemocnění. Nakazit se může kdokoliv, muž i žena. HPV se alespoň jednou za život infikuje až 80 % populace. Infekce je naštěstí obvykle pouze přechodná a u většiny nakažených dojde díky vlastní obranyschopnosti (imunitě) k samovolné likvidaci infekce. Důvod k panice to rozhodně není ale k pravidelnějšímu sledování čípku, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Jak rychle se může nádor rozvinout? | Od: Petra | 8.1.2016 23:31
Dobrý den, chodím na pravidelné kontroly jednou
ročně, ale chctěla bych se zeptat, jestli se během
roka, co na kontroly nechodím, může nádor
rozvinout do vyššího a nebezpečného stádia. Děkuji
reagovat
re:Jak rychle se může nádor rozvinout? | Od: uLékaře.cz | 11.1.2016 15:14
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám
lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Růžovku zdolají antibiotika i laser
Články: Růžovku zdolají antibiotika i laser
Růžovka. Slovo, které může...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Pásový opar zanechává jizvy – hlavně u lidí, kteří o pokožku nepečují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x