Zmeny na deloznim cipku

Dobry den, tak cca rok zpet jsem mela vyskyt kondylomat, po uzivani predepsane masti mi asi do mesice zmizeli. Dnes mi doktorka rekla, ze byli nalezeny zmeny na deloznim cipku, ale ze to pry je ta "lepsi" a mam prijit za pul roku. Problem je ze odjizdim na rok pryc, chci se zeptat zda je to opravdu nebezbecne nebo se obavam zbytecne. Popr. ma na to vliv ma strava? A doporucujete jit na kontrolu za pul roku, kdyz budu v zahranici? Dekuju moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Strava na děložní čípek vliv nemá, záleží na tom jaký je cytologický a kolposkopický nález,v každém případě je nutné dodržovat určené termíny kontrol. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: