Změny nálad u hak

Chtěla bych se zeptat, teď mi nasadila gyndařka, novou antikoncepci. Prý je hormonálnější, protože mám už 7 měsíců cystu na vaječníku, a poslední dobou mám strašné nálady s každým bych se hádála, hlavně mám menstruaci třeba 3x do měsíce, může ty změny nálad dělat antikoncepce?

Odpověď odborníka:

HAK má ve vedlejších účincích změny nálad. Zkuste se poradit s vaší gynekoložkou o ev. změně. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: