Změny nálad, vysazení hormonální antikoncepce

Dobrý den, už asi měsíc a půl beru antikoncepci Mywy. Všechno by bylo v pořádku až na to že antikoncepce velmi působí na mou psychiku. Celou dobu po brání antikoncepce mám špatné nálady, nic mě nebaví, velmi jednoduše se naštvu a nemám vůbec chuť na sex. Mám tedy otázku, zda je možné, že se to srovná a zlepší a nebo jestli v tomto případě mám změnit značku. Popřípadě můžu přestat HA uprostřed plata nebo musím počkat až platíčko doberu? Moc děkuju za odpověď. Přibylová

Odpověď odborníka:

Hormonální antikoncepce může mít na psychiku vliv je vždy lepší dobrat plato případně zkusit jiný preparát. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: