Zmizely příznaky

dobrý den, chtěla bych se zeptat - jsem v 6 týdnu těhotenství a doposud mě asi tak jednou za dva dny trápila malá bolest v podbřišku ale jinak nic jiného - jenže je to tak 4 dny zpět tak jsem měla zvýšenou teplotu a nebylo mi dobře - a od té doby už bolesti nemám a ani už nemám pocit plnosti břicha - je možné že bych o dítě přišla?Jo a ještě jsem měla na prvním ultrazvuku nějakou tekutinu za dělohou - co je to? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedené příznaky nesvědčí pro potrat, o vitalitě plodu se však lze přesvědčit jen pomocí ultrazvuku. Zcela malé množství tekutiny v dutině břišní je normální nález.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: