Znalecké vyšetření oboru psychologie

Dobrý den, bylo stanoveno vypracování podrobného psychologického znaleckého posudku. Chci se zeptat jestli moje těhotenství může nějek toto vyšetření negativně zkreslit. Tudíž v daný okamžik bude jinačí než by byl kdybych těhotná nebyla. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená a milá paní Lenko, není mi jasné, na co se má psychologický posudek zaměřit – je totiž mnoho možných otázek, které psycholog-znalec může dostat. Vcelku by nemělo těhotenství žádným způsobem ovlivnit žádné zásadní vlastnosti, jedině je možné, že v tomto období je žena citlivější a někdy i citově labilnější. V každém případě je vhodné, abyste psychologovi či psycholožce, kteří Vás budou vyšetřovat, tuhle okolnost sdělila.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: