Znaménka

Chtela jsem se zeptat, zda se mam nejak znepokojovat u techto znamenek, ktere Vam zasilam Na prilozenych fotografiích. Číslo 1 me nejak neznepokojuje, ale chci vedet, zda takové znaménko je také rizikove. Nachází se na paži a velikosti nepřesahuje pul cm. Číslo 2 se nachází na stehne v oblasti bikin. Velikosti opet do pul centimetru. Nedokazu urcit zda se zvetsuje. Pokud ano, tak velmi nepatrne. Číslo 3 se nachází na prsu. U toho uz mam trosku obavy, jelikož mam pocit, ze tam dříve bývala obyčejná piha. Nyní je to jen hnědý neohraničeny flicek. Velikosti opět do pul centimetru. Číslo 4 se nachází na stehne. Dlouho jsem myslela, ze to je vyrážka, ale mam ji tam již skoro rok. Na fotografii je cerveny, ale ve skutecnosti spise sedivy flek. Na pohmat takova mala vystoupla boulicka. Velikosti jako znaménka předchozí. A na poslední fotografii Vam posílám svůj hrudník. Žiji na Kanárských ostrovech nikdy jsem neměla tolik pih. Tak zda se můžete na to kouknout a říci mi svuj nazor. Zda bych s nejakou z nich mela určitě navštívit lékaře. Jinak jeste zminim, ze žádne z nich mi nezpusobuje žádné problémy a ani nejsou bolestiva. Dekuji a přeji hezky den.

Odpověď odborníka:

Znaménka se nedají nikdy vyšetřit z fotografie. Používá se přístroj, kterým se odborník na znaménka podívá a vidí jejich strukturu. Každopádně se mi vaše znaménka zdají hodně tmavá a tudíž jsou indikována k vyšetření. Nejlépe je odstranit je chirurgicky a odeslat na histologické vyšetření. Rozhodně se chraňte před sluncem, Kanárské ostrovy mají silný sluneční svit, na který není světlý fototyp přizpůsoben. Navštivte lékaře.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: