Znaménka a verrumal

Chtěl jsem se zeptat, hrozí mi nějaké riziko, kdybych použil přípravek Verrumal (normalně se používá na bradavice - umrtví vrchní část kůže) na malé znaménka? Chtěl bych se některých zbavit, tak jestli to funguje na podobném principu. Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Znaménka nelze účinně odstranit pomocí Verrumalu , který slouží jen k odstranění hyperkeratotické kůže způsobené viry bradavic ! Aplikací na znaménka může dojít k změnám, která mohou vést až ke vzniku mealigního melanomu. Proto navštivte dermatolga a ten Vám poradí , jak se dají odstranit. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: