Znaménko

Dobrý den, na začátku listopadu jsem si nechala chirurgicky odstranit znaménka z obličeje. Přesně nevím jak to vypadalo, ale teď jsem si všimla, že tam mám malou hnědou tečku jak kdyby se mi znaménko dělalo znovu. Je to možné?! Znaménko bylo odstraněno, protože bylo vystouplé a drážděné a často mokvalo. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může jít o tzv. rekurentní névus, není to nebezpečné, ale doporučuji informovat lékaře, který vám zákrok prováděl.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: