Znaménko

dobrý den, prosím o zhodnocení znaménka v dekoltu. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je velmi pravděpodobné, že vám bude doporučeno nechat si znaménko odstranit chirurgicky, pouze následné vyšetření řekne se stoprocentní jistotou, zda je nezhoubné (to je velmi pravděpodobné). Určitě navštivte kožního lékaře a poraďte se, lékař totiž může znaménko podrobněji vyšetřit pod zvětšením.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: