Znaménko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na diagnostiku útvaru v genitální oblasti (viz. foto), tento výrustek (nevím, jestli se jedná o znaménko či ne) mám v tomto místě už asi 10 let, je mi 21. Teď se mi zdá, že trochu možná mění barvu- jsou v něm takové tmavé flíčky. Na protější straně mám stejný výrustek, trochu větší, stejné barvy. Tak mě napadlo, jestli to není nebezpečné co se týče rakoviny kůže. Prosím o nějakou odezvu, moc Vám za to předem děkuji, H.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, ne , jedná se o fibromek- tedy vazivový nádorek zcela nezhoubný. Děkuji za dotaz a krásnou fotografii

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: