Znaménko

Dobrý den, paní doktorko. Mám na zádech znamínko, které mi nikdy nedělalo žádný problém. Poslední dobou , když jsem třeba opřená a zvednu se, tak mě v místě znaménka pálí a štípe...To se mi stává třeba 1-2 dny a pak zase třeba týden i více nic. Vím,že bych si měla zajít na kožní nebo si nechat znamínko odstranit, jen se bojím, že by mi našli něco zlého a tak to odkládám. Můžete mi prosím poradit, děkuji

Odpověď odborníka:

Jedinou radu pro Vás mám. Nechte si znaménko odstranit, bude nález určitě negativní a tím se uklidníte!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: