Znaménko

Jen bych se chtěl zeptat jestli si s tímto znaménkem mám raději někam dojít. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dle vámi přiložené fotografie se jedná o fibrom ( benigní útvar, který vás nijak neohrožuje). Každopádně jednou za čas byste si měl nechat prohlédnout pigmentové névy na celém těle. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Umělé oplodnění jen do padesátky
Články: Umělé oplodnění jen do padesátky
Mít dítě v pokročilém věku...
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: