Znaménko

Dobrý den,moc se omlouvám,píšu tento dotaz už podruhé,jelikož mi přišla od Vás odpověď,ale píše mi to,že stránka není nalezena.Minulý rok jsem si nechala odstranit znaménko na lýtku,ve zprávě bylo,že bylo odstraněno celé a histologický nález v pořádku.Mě se,ale zdá,že se mi začalo zase objevovat,přidávám foto.Je možné,aby se znaménko zase udělalo?a jestli ano,musí se nechat odstranit zase chirurgicky nebo leaserem?Moc děkuji za odpověď Lenka

Odpověď odborníka:

Někdy dojde k jakémusi vycestování pigmentu do oblasti jizvy, není to vyloženě nebezpečné, ale doporučuje se odstranění tohoto projevu, chirurgicky, laserové ošetření nedoporučuji.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: