Znaménko

  • Dotaz od: Kolaříková Petra
  • Publikováno: 16.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den chci se zeptat.Můj syn 15měsícu měl na zadečku takový vystouplý pupínek.Něco mezi znaménkem a bradavičkou.Jen toto jedno.Včera při koupání jsme to omylem žínkou odškrábly.Tak se bojím,co se stane když se znaménko odškrábne není to nebezpečné?Děkuji hrozně moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Není to žádný problém, klasické znaménko se tak snadno odškrábnout nedá, asi to bylo něco jiného. Myslím, že se vůbec nemusíte znepokojovat, ale pokud byste měla pochybnosti, nevštivte kožního lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: