Znaménko

Zdravím, mám vystouplé znaménko cca 5mm velké na klitorisu. Do nedávna bylo všechno v pořádku, ale pak přišli chvíle, kdy mi ve znaménku "brnělo", nebyla to bolest, ani křeč, spíš bych to přirovnala k "mravenčení". Podobná bolest se již delší dobu neobjevila, zato semtam krvácí. K lékaři se mi s timhle problémem a na onom místě bůhví jak nechce. Moc děkuji za Váš názor a připadnou radu.

Odpověď odborníka:

Pokud znaménko vykazuje jakoukoli aktivitu, bylo by vhodné ho odstranit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Alergie může číhat i v plísňových sýrech
Články: Alergie může číhat i v plísňových sýrech
Také jste si mysleli, že...
Dejte „zeleným“ pastám zelenou
Články: Dejte „zeleným“ pastám zelenou
Nikdo z nás nechce své tělo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: