Znaménko

Dobrý den, mám problém se znamínkem. Měla jsem jedno na krku a druhé pod paží, takové menší,světle růžové, vypadá spíše jako bradavička. No po čase mi obě zčernala a po čase sama upadla. Měla bych s tím zajít k lékaři? Můžete mi poradit, prosím. Děkuji předem za odpověď. Veronika

Odpověď odborníka:

K lékaři nemusíte, není to nebezpečné, tyto tzv. fibromky někdy spontánně odumřou, nevadí to.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: