Známenko na kůží

Dobrý den,už jste mi jednou odpověděla na dotaz ohledně znaménka na kůži,že se pravděpodobně jedná o histiocytom.Byla jsem na chirurgii a tam jsem objednaná na vyříznutí až za 14 dní,zajíma mne zda je možné že histiocytom svědí a v okolí mírně zčervenal.Nevím jestli to může být tím,že si na místo pořád mákam.Ale jsem hrozně nervozní a bojím se špatného výsledku.Moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Histiocytom svědit může a může i měnit barvu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: